Hirdetés

Már profitot termel a PlayStation VR

|

A mai nyilatkozat szerint a Sonynak már bejött a VR készülék fejlesztése, pedig még alig jelent meg.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment elnöke, Shawn Layden a Polygonnak tett nyilatkozatában elárulta, hogy "már profitot termelünk a PlayStation VR-ral". Tovább nem kommentálta a dolgot, de ez alapján lenyűgöző sikere van az eszköznek.

A Sonynak mostanában minden bejön. A PlayStation 4 2013-as megjelenését követően alig egy évébe került, hogy nyereséget hozzon ki a konzolból. A PSVR is jó úton halad a nagyság felé: az elemzők 2 millió eladott példányra számítanak az év végéig.

Az Amazon tegnap már bejelentette, hogy csak limitált készületük van a PSVR Core készletből, így aki még nem rendelte elő a csomagot, az jobb ha siet.

A PlayStation VR hivatalosan október 13-án jelent meg, de a rengeteg előrendelőnek köszönhetően 24 óra sem kellett ahhoz, hogy már pénzt is hozzon a konyhára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)