Hirdetés

Ha jön is új PlayStation VR, nem a PlayStation 5-tel együtt

|

A Sony inkább egyszerre egy termékre koncentrál.

Hirdetés

Mivel már elég nyíltan beszélnek róla, várható, hogy idén bejelentik a következő PlayStation konzolt. A Sony a VR elkötelezett támogatója, és feltehetően az marad az új generációra is, hacsak nem úgy lesz, mint a Microsoftnál a One-os Kinecttel, ami megjelent, aztán tartalom hiányában nagyon gyorsan hasztalanná vált.

Hirdetés

Becslések és számítások szerint a PlayStation 5 2020 végén kerülhet piacra. Dominic Mallinson, a kutatásért és fejlesztésért felelős vezető a Toronto Collision konferencián elmondta, hogy nem kíséri majd új PlayStation VR, mert ha egyidőben adnák ki az új konzolt és a headsetet, azzal csak összezavarnák a fogyasztókat. Nem szeretnék bombázni őket, hogy ezt is, meg azt is meg kell venniük.

Egyébként úgy látja, most jutott el az egész VR-ozás odáig, hogy már keresni tudnak vele a fejlesztők. A jelenlegi tervek szerint a PlayStation 5 kompatibilis lesz a mostani PlayStation VR-ral is, és nincs kizárva, hogy a jövőben megjelenik egy továbbfejlesztett, akár vezeték nélküli változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)