Hirdetés

Pokémon GO - hihetetlen, hogy mennyi bevételt generált

|

Folytatódik a Niantic "szerezd meg hát mind" szlogenű AR-játékának szárnyalása, a Pokémon GO ugyanis elképesztő mennyiségű bevételeket termel a készítőinek. Mutatjuk, mennyit.

Hirdetés

Egy évvel a Pokémon GO megjelenése után kristálytisztán látható, hogy a kis lényeket a mobilokon keresztül kergető játékosok még mindig pokolian jól szórakoznak az alkalmazással, amely a Niantic és a The Pokémon Company számára továbbra is egy aranybánya. 

Hirdetés

Az Apptopia információi szerint a Pokémon GO-t elrajtolása óta 752 millióan töltötték le, a játékon belüli mikrotranzakciók pedig 1,2 milliárd dollár bevételt generáltak. Ebből a Gamasutra jelentése alapján 950 millió dollár származik 2016-ból, a maradékot 2017 első felében termelte a mobiljáték, tehát bátran kijelenthetjük, hogy a Pokémon GO még mindig piszkosul népszerű. Az Apptopia továbbá megemlítette, hogy júniusban 60 millió játékos kergette Pikachuékat, amelynek 20%-a naponta legalább egyszer bejelentkezett, valamint az sem érdektelen részlet, hogy a játékosbázis 57.4 százaléka férfi. 

A Pokémon GO júniusban egy minden eddiginél nagyobb frissítést kapott, benne raidekkel és újragondolt edzőtermekkel. Ti nyüstölitek még az alkalmazást vagy meguntátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)