Hirdetés

Pokémon GO - már több mint egymilliárdan letöltötték

|

Még mindig nagyon népszerű a a mobilos AR-játék.

Hirdetés

Kétségtelenül a Pokémon GO volt 2016 nyarának egyik legnagyobb durranása, három évvel később pedig még mindig megállíthatatlannak tűnik a kiterjesztett valóságot használó mobiljáték menetelése. 

Hirdetés

A The Pokémon Company most épp viszonylag szerényen, egy kizárólag Japánra lokalizált reklámsorozattal ünnepelte meg azt hogy a Pokémon GO letöltéseinek száma világszinten átlépte a bűvös egymilliárdos álomhatárt. Fontos persze hozzátenni, hogy ezen letöltések nagyjából fele a játék megjelenését követő első pár hónapban jött össze (egészen pontosan 2016 szeptemberében érték el a félmillió letöltést, a Pokémon GO pedig ugyanezen év júliusában jelent meg), de azért így is megsüvegelendő ez a teljesítmény. 

Természetesen a Niantic továbbra sem engedi el a játék kezét, folyamatosan érkeznek az új frissítések, játékbéli események és új zsebszörnyek. Ti toljátok még a Pokémon GO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)