Hirdetés

Eddig így teljesítenek a jelen generációs konzolok

|

A VGChartz ismét összeszedte, hogy a megjelenésük óta, illetve az elmúlt hónapban hogyan alakultak az aktuális konzolos eladások.

Hirdetés

Aki már az elmúlt pár konzolgenerációt is figyelemmel kísérte, az valószínűleg tudja, hogy egy adott generációban bármikor történhetnek meglepetések. Igazából nem kell sokat visszautaznunk az időben, ha jó példát akarunk találni, elég csak arra gondolni, ahogyan a jelentős hátránnyal induló PS3 be tudta hozni a lemaradását. Vajon ki lesz a befutó az aktuális generáció végére?

Hirdetés

A VGChartz aktuális adatai alapján úgy tűnik, hogy a PlayStation 4 helyzete továbbra is betonbiztos (eddig 76 millió kelt el belőle), de azt viszont érdemes észrevenni, hogy még ha lassan is, de a Nintendo Switch (15.33 millió) elkezdett felzárkózni az Xbox One-hoz (36.57 millió).

Ha a februári hónap adatait nézzük, akkor már egy kicsit érdekesebb a helyzet, hiszen a Switch már valóban megelőzi az Xbox One-t (kb. 300 ezer darabbal többet sikerült eladni belőle), de a PlayStation 4 dominanciáját egyelőre csak a karácsonyi időszakban sikerült megtörni.

Érdemes azt is megfigyelni, hogy míg a PS4 eladások csökkentek, addig az Xbox One még ha csak egy kicsit is, de felfelé ível. Talán közeledik a nagy fordulópont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)