Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már ez is túl van a 20 millión

|

A Battle Royale piacon egyre élesebb a verseny, és nem úgy néz ki, mintha bármelyik képviselője gondban lenne.

Hirdetés

Tegnap a Fortnite fejlesztői lobogtatták örömködve a 20 milliós játékosszámot, ma pedig a PlayerUnknown's Battlegrounds kreatív vezetője, Brendan Greene jelentette be, hogy a játék átlépte a 20 milliós eladási számot. 

Hirdetés

A tweetben arra is kitért, hogy tisztában van a játékosok frusztrációjával (ezt leginkább a rengeteg csalóra érti), és igyekeznek dolgozni a problémák javításán.

Akármennyi cheater is van, a PUBG népszerűsége nem csökken. A játék 10 milliós számról 20 milliósra ugrott alig 2 hónap alatt, és simán megdöntötte a Dota 2 egyidejű játékosszámának csúcsát is. Izgalmas lesz figyelni, hogy meddig növekszik ez még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)