Hirdetés

Reagált az Xbox a pletykákra – úgy tűnik, tényleg változások jönnek

|

Phil Spencer, az Xbox fejese nem hagyhatta szó nélkül az elmúlt órák szivárgásait.

Hirdetés

Köztudott, hogy a jelenlegi konzolgenerációban jelentősen el van maradva az Xbox vetélytársaitól. Bár a Game Pass szuper szolgáltatás, a vásárlókat nem sikerül meggyőzni arról, hogy szerezzék be a Series konzolok valamelyikét, amiben szerepet játszik, hogy az exkluzívok sem olyan erősek, mint a PlayStationnél. Az idei év az Indiana Jones játékkal, a Hellblade 2-vel és az Avoweddal jobb lehet a tavalyinál, de felzárkózni ilyen felhozatallal is nehéz lenne már.

Az elmúlt hetekben pletykálták, hogy a Hi-Fi Rush PlayStationre és Switchre is megjelenik, sőt, azt is hallottuk, hogy a Sea of Thieves sem marad pusztán a PC-sek és az xboxosok szórakozása. A mai nap során már az Indiana Jones and the Great Cricle, a Starfield, sőt, még a Gears of War elérhetőségének kiterjesztéséről is szó esett.

Hirdetés

Phil Spencer, az Xbox fejese alighanem erre reagálva jelentette be közösségi oldalán, hogy a jövő hét folyamán egy üzleti fókuszú eseményen árulnak el többet az Xbox jövőjéről. Az, hogy azzal nyitott, "hallunk titeket", elég egyértelműen utal a pletykákra és szivárgásokra.

Vajon mely játékok jelennek meg PlayStation 5-re? Vagy teljesen más a terv? Esetleg arról lesz szó, hogy az Activision-Blizzard játékai hogyan kerülnek be a Game Passba, és esetleg a WoW-előfizetést is bevonják-e a szolgáltatásba? Meglátjuk hamarosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)