Hirdetés

A Sniper Elite fejlesztői vettek egy stúdiót

|

A Radiant Worlds mostantól a Rebellion tulajdonát képviseli, új kollégáik, köztük az Oliver testvérek pedig a cég meglévő sorozatain dolgoznak majd.

Hirdetés

Még 2013-ban jelentették be az egyik nagy múltú brit játékstúdió, a Blitz Games bezárását, majd azt, hogy a csapatból sokan közösen dolgoznak tovább a frissen alapított Radiant Worlds égisze alatt. Úgy tűnik, első projektjük, a SkySaga: Infinite Isles nem igazán jött be, ugyanis nemrég az új stúdiót is felvásárolták.

Hirdetés

A hetven alkalmazottat, köztük a stúdiót alapító Andrew és Philip Olivert is a Rebellion foglalkoztatja a jövőben, aminek struktúrájába Rebellion Warwick néven illeszkednek majd be. A csapat azonnal elkezdett dolgozni az új anyacég már meglévő projektjein, köztük a Strange Brigade-en, de a hivatalos közlemény szerint a jövőben besegítenek majd a Sniper Elite sorozat, az Evil Genius és a Battlezone kapcsán is.

A Rebellion következő játéka a már említett Strange Brigade lesz, ami elvileg idén jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)