Hirdetés

Felvásárolta a Xenon és a Speedball fejlesztőjét a Rebellion

|

Az üzletnek köszönhetően pedig lehetőség nyílt arra, hogy a csapat több klasszikus címe is ellátogasson modern platformokra.

Hirdetés

Az 1987-ben alapított The Bitmap Brothers a '80-as évek végén, valamint a '90-es években jelentette meg legjobb játékait, amelyek között olyan kiemelkedő címek voltak, mint a Xenon és Speedball szériák, vagy a The Chaos Engine. A 2000-es években is tevékenykedtek még a srácok, habár közel sem olyan szinten, mint korábban, de most eljött az idő a nagy visszatérésre.

Hirdetés

A főként az Alien-filmeken alapuló játékokkal és a Sniper Elite szériával ismertté vált Rebellion Developments egy sajtóközleményben jelentette be, hogy megvásárolták a The Bitmap Brothers csapatát. Ez azt jelenti, hogy a stúdió mostantól a Rebellion leányvállalataként működik tovább, és így tervek szerint még több platformra meg fognak jelenni a klasszikus játékait, de teljesen újak is készülhetnek.

A nagy bejelentés mellé még egy fotó is készült, amin a Rebelliont alapító Kingsley testvérek a The Bitmap Brothers társalapítójával, Mike Montgomeryvel pózolnak.

Nektek melyik a kedvenc játékotok a The Bitmap Brotherstől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)