Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 megjelenés után szárnyalnak a Take Two részvények

|

A Red Dead Redemption 2 kiváló értékéléseit követően megugrottak a Take Two részvényei a piacon.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre megjelent a Red Dead Redemption 2, ami a kritikák szerint minden elvárást felülmúlva új mérföldköve lett az open world játékok műfajának (mi is egész éjjel nyomtuk, nem festünk túl szépen most). Ez a hír nem csak a Rockstar számára győzelem, hanem a Take Two is jól jár, hiszen a részvényeik értéke hatalmasat ugrott.

Hirdetés

A játék megjelenése előtt hatalmas vita kerekedett a Rockstar Games alkalmazottainak túlórázásra körül (ami nem véletlen, hiszen általában véve a játékipar egyik legégetőbb problémájáról van szó), ami igen csak ártott a Take Two részvényeknek, viszont a pozitív kritikák visszhangja gyakorlatilag azonnal visszafordította ezt a lejtmenetet.

A NASDAQ szerint jelenleg körülbelül 120 dollárt érnek a részvények, ami a tegnapi zárástól számítva 8,77 százalékos növekedést jelent és ez még nyilván messze elmarad a szeptemberi 138 dolláros csúcstól, de ha a játék úgy tarol, ahogy eddig, akkor várható, hogy a közeljövőben tovább erősödik a cég a piacon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)