Hirdetés

Két játékot még biztosan készít a Remedy

|

A Remedy közleménye szerint mindkettő ugyanazon franchise-hoz tartozik majd, mi pedig csak remélni tudjuk, Bright Fallsnak is köze lesz a dologhoz.

Hirdetés

Az Alan Wake megjelenése óta játékosok milliói követik izgalommal a Remedy Entertainment munkásságát, a tavaly megjelent Control sikere pedig bebizonyította, hogy nem csak egy "egyslágeres" csapatról beszélünk. A stúdió most bejelentette, hogy újabb két játék legyártására szerződtek le egy kiadóval (mint később kiderült, ez az Epic Games) melyek közül az egyik biztosan egy AAA cím lesz. 

Hirdetés

A Remedy közleménye szerint a kiadó vállalta, hogy a fejlesztés minden költségét finanszírozza, emellett a fejlesztőknél maradnak a készülő játékok tulajdonjogai, nem mellesleg a bevételekből is 50% jut hozzájuk, ami az átlagnál magasabb arány. Az is kiderült, hogy mindkét cím ugyanahhoz a franchise-hoz tartozik majd: ebből az egyik egy nagy költségvetésű projekt, míg a másik egy kisebb lélegzetvételű munka lesz. 

Arról nem osztottak meg információkat, hogy melyik lehet ez a széria, de mind a Control, mind az Alan Wake jogai náluk vannak, és ez utóbbi folytatására valószínűleg rengeteg rajongó vetné rá magát gondolkodás nélkül. Mivel a stúdió játékai tele vannak utalásokkal arra, hogy egy univerzumban játszódnak, így az sem elképzelhetetlen, hogy egy ponton összefutnak majd a szálak, de mi egyelőre már azzal is megelégednénk, ha visszalátogathatnánk Bright Fallsba. Persze nem mondanánk nemet egy Control folytatásra sem, de egyelőre elég a The Foundation DLC, mely bővíti az egyébként is szövevényes sztorit. 

Ti minek örülnétek a remedys srácoktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)