Hirdetés

Resident Evil 7 - már 5 milliónál is több példányt adtak el

|

A Capcom a kiváló eladások mellett egy új érdemmel is büszkélkedhet.

Hirdetés

A Capcom a minap bejelentette, hogy a Resident Evil 7-ből már több mint 5,1 millió darabot sikerült értékesíteni. Ez a szám az összes platform világszintű értékesítésére vonatkozik, az eloszlásról részleteket nem osztottak meg.

Hirdetés

A játék VR-támogatásáért pedig begyűjtöttek egy rangos díjat a 2018-as Game Audio Network Guild Awardson, mégpedig a Best VR Audio kategóriában. A G.A.N.G. Awards során díjat ért a Resident Evil 7 VR kiváló zenéje és a hangeffektjei, azt pedig külön kiemelték, hogy a Foley szakemberei milyen jó munkát végeztek a Yamaha ViReal technológiával, illetve dicséretet kapott a vonós hangszerek használata is.

Nem is csoda, hogy díjat érdemelt ebben a kategóriában a Capcom, hiszen rengeteg erőforrást szánnak a Resident Evil Music Module-ra. Emellett nemrégiben nyitották a második hangstúdiójukat Osakában, ahol leginkább 3D audio fejlesztésére és finomhangolására összpontosítanak.

A Resident Evil 7 VR verziója kizárólag PlayStation 4-en elérhető, és egyelőre nincs hír arról, hogy más platformokon is elérhetővé tennék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)