Hirdetés

Saját Grand Theft Auto játékot akart a Netflix

|

A streaming szolgáltató bepróbálkozott a Rockstarnál, hátha bővítheti egy új GTA-val saját játéktárát.

Hirdetés

Egy ideális világban senkit nem érhetne meglepetésként, hogy a Netflixnek egész terjedelmes, egész kiváló játékokat tartalmazó gyűjteménye van, amit minden előfizető korlátlanul elérhet iOS-en és Androidon egyaránt, sőt, hamarosan a felhő segítségével tévén is játszhatunk majd, akár mobilunkat kontrollerként használva.

A valóság, pontosabban az Apptopia 2022-es felmérése viszont azt mutatja, az előfizetők mindössze 1 százaléka próbált ki valamilyen játékot. Talán ha egy Grand Theft Auto is a kínálat része lenne, jobban érdeklődnének az emberek?

Hirdetés

Ezen a Netflix illetékesei is elgondolkodhattak, ugyanis a The Wall Street Journal beszámolója alapján a szolgáltató megkörnyékezte a Rockstar Gamest, és megpróbálta licencelni a márkát egy saját, nem a Take-Two valamely csapata által fejlesztett játékhoz. Úgy tudjuk, a dolog nem vált be.

Pedig kézi konzolokra és mobilokra is megjelentek kiváló GTA-k, mint például a Chinatown Wars vagy a Stories játékok, így ha a Netflix maradna a mobiljátékoknál, akkor is kaphatnánk valami izgalmasat. Így viszont marad a várakozás a Grand Theft Auto VI-ra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)