Hirdetés

A The Division egykori fejlesztői valami nagy dobással készülnek

|

Létrejött a Sharkmob, aminek a fejlesztői korábban elég nagy címeken dolgoztak, és következő projektjük is izgalmasnak hangzik

Hirdetés

A nemrég megalakult csapat olyan embereket foglal magába, akik korábban például a Hitman és The Division fejlesztésében is részt vettek, tehát már ezért is érdemes lehet figyelemmel követni a srácok munkáját.

Hirdetés

A Sharkmobba nem csak veterán fejlesztők csatlakoztak be, hanem az a Fredrik Rundqvist is, aki korábban a Massive vezérigazgatója volt. Rundqvist elmondta, hogy nem igazán akarnak tradicionális egyjátékos alkotásokat készíteni, hanem inkább a kompetitív többjátékos élményt részesítik előnyben. Az is kiderült, hogy első projektjük egy kultjáték lesz, és a tervek szerint sokáig támogatni is fogják az alkotást. Ha pedig minden jól megy, akkor akár egy franchise is kerekedhet ebből az egészből.

Szerintetek miféle alkotás lesz a Sharkmob első címe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)