Hirdetés

Megszűnt a Sleeping Dogs fejlesztőcsapata

|

Úgy tűnik, búcsút mondhatunk a United Front Gamesnek.

Hirdetés

A True Crime játékként indult, de végül önálló IP-vá formált Sleeping Dogs fantasztikus volt, nagyon nem bánnánk, ha készülne hozzá egy folytatás. A jogok elvileg a Square Enixnél vannak, úgyhogy nem lehetetlen, de azt már valószínűleg nem a United Front Games fogja fejleszteni.

Twitteren és NeoGAF-en az éjszaka folyamán többen írták, hogy a stúdió megszűnik, ezt pedig az is alátámasztja, hogy a csapat jelenlegi, teljesen saját kézben lévő projektje, a Smash+Grab már nem vásárolható meg Steamen. Szintén elég erős bizonyíték az egykori producer, Jen Timms tweetje, aki azt írta, gyászolja eddigi legjobb munkáját, és a legcsodálatosabb csapatot, amivel valaha dolgozott.

A kanadai székhelyű United Front Games 2007 óta volt aktív. Saját játékai között szerepel a Sleeping Dogs mellett a ModNation Racers, a LittleBigPlanet Karting, a Triad Wars, illetve besegített a Tomb Raider: Definitive Edition Xbox One-os változata, a Halo: The Master Chief Collection, valamint a Disney Infinity 3.0 fejlesztésébe is. Tehetséges srácok voltak, reméljük, mihamarabb sikerül elhelyezkedniük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)