Hirdetés

Soha nem vett még játék olyan kiváló rajtot Japánban, mint a Splatoon 3

|

A Splatoon 3 jött, látott, és minden mást maga mögé utasított. A festékes őrület Japán valaha volt leggyorsabban fogyó videojátékává vált.

Hirdetés

A Splatoon 3 egyelőre viszonylag kevés vizet zavar, de még csak néhány napja elérhető. A Twitchen tiszteletreméltó számokat generál, viszont nyugaton nemlett a legnépszerűbb lövölde még így, a megjelenés napjaiban sem. Japánban azonban nagyon más a helyzet.

A játékból 3,45 millió példány fogyott odaát a megjelenést követő három napban, ennek köszönhetően pedig nem csak hogy a leggyorsabban fogyó Nintendo Switch címmé vált, hanem a valaha volt leggyorsabban fogyó videojáték címét is magáénak tudhatja.

Hirdetés

Hasonlóan nagyot legutóbb a Pokémon Black & White ment 2010-ben: a megjelenést megelőző hatalmas lelkesedés segített a rekord beállításában. Ha csak a Switchet nézzük, ott az Animal Crossing: New Horizon ült eddig a toplista tetején. Daniel Ahmad piaci elemző szerint a Splatoon 3 most minden kategóriában tarolt.

A Nintendo még nem jelentette le a pontos adatokat, ami az Egyesült Államokat és Európát illeti, de azok a számok várhatóan szerényebbek lesznek. Akárhogy is, a nagy N valószínűleg most boldogan fürdőzik a festékszagú pénzben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)