Hirdetés

A Sony korábbi igazgatója és az Epic Games összeálltak egy indie csapatokat támogató programhoz

|

A fejlesztők egy súlyosabb pénzmagot, és az Unreal Engine 4-et is megkapják a munkájukhoz.

Hirdetés

Jack Tretton korábban a Sony igazgatójaként volt részese a játékiparnak. Manapság egy befektetési vállalat feje, és legutóbb sikerült is partneri kapcsolatba lépnie az Epic Games csapatával. Együtt megalapították az Interactive Gaming Ventures nevű céget, ami jelenleg tehetséges indie csapatok után kutat.

Hirdetés

Tretton elmondta, hogy évi 2-3 csapatot fognak támogatni 1-től 5 millió dolláros pénzmaggal. Ezen felül a srácok megkapják az Unreal Engine 4-et is az Epictől, azzal a kitétellel, hogy csak abban dolgozhatnak. Ezen felül azonban nincs több megkötés: a választott csapatok olyan játékot fejlesztenek az adott eszközökből, amilyet csak akarnak.

A vállalkozó szellemű fejlesztők az IGV weboldalán találnak minden fontos infót. Részünkről az lényeg, hogy hamarosan komoly indie gyöngyszemeket kapunk majd. Ez pedig mindig jó hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)