Hirdetés

Megszólalt a Sony az Insomniac felvásárlás kapcsán

|

Azért vásárolták fel az Isnomniac-ot, mert szerintük a stúdió egy olyan minőséget képvisel, amit ők is elvárnak minden fejlesztőjüktől.

Hirdetés

A gamescom nyitóeseménye alatt jött a bejelentés, hogy a Sony felvásárolta a Marvel's Spider-Man és a Ratchet & Clank mögött álló csapatot, az Insomniac Games-t. A felvásárlás nem annyira meglepő, lévén a fejlesztők a múltban több exkluzív játékot gyártottak Playstationre, amik mind hatalmas sikert arattak.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter készített interjút a Sony játékokért felelős részlegének fejével, Shawn Laydennel, aki mesélt egy kicsit az üzlet hátteréről és arról is, hogy mik a terveik a jövőre nézve a csapattal.

"Az Insomniac tökéletes választás volt nekünk, hiszen a minőséget és az innovációt képviselik, azt as két dolgot, amit mi is elvárásként támasztunk minden projektünk felé. (...) Egy  ilyen kaliberű és méretű stúdió felvásárlása segít nekünk abban, hogy egy újabb lépest tegyünk a minőségi és innovatív történetek elmesélése felé."

Laydent arról is kérdezték, hogy mi lesz azokkal az Insomniac címekkel, amik nem Sony exkluzívként jelentek meg, ilyen volt például a Sunset Overdrive is. Az igazgató elmondta, hogy még nem került szóba, hogy mi legyen ezekkel az IP-kkal, de most azt látja valószínűnek, hogy inkább a stúdió legutóbbi  nagy sikerének, a Marvel's Spider-Mannek a folytatásán dolgoznak majd. Ezért meg nem nagyon tudunk haragudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)