Hirdetés

A PlayStation 4 még legalább 3 évig teljes körű támogatást kap

|

Csak azért, mert jönnek a hírek a következő generációról, még nem kell feltétlenül kukázni a jelenlegit.

Hirdetés

A PlayStation elnöke, Jim Ryan a legutóbbi befektetői tárgyaláson a sok PlayStation 5 felvezetés mellett beszélt kicsit a jelenlegi generációról is, ez persze nem csak a részvényeseket, a nagyközönséget is nagyon érdekli. Egyelőre nincs mitől tartania annak, aki mostanában szerezte be a PS4-ét, még egy darabig simán ellesz vele.

Hirdetés

Jim konkrétan kijelentette, hogy a cég következő három évében a PlayStation 4 kifejezetten fontos szerepet tölt majd be a vállalat terveiben, ami elnézve annak eladási számait, nem annyira meglepő.

"A PlayStation 4 lesz a motorja a fogyasztók szórakoztatásának és a profitunk termelésének a következő három évben."

Mind a Sony, mind a Microsoft támogatja a konzoljait a generációváltást követő néhány évben, ami valószínűleg ezúttal is így lesz. Bár a Sony olyan feature-ökkel szeretné gyorsítani az átállást, mint a visszafelé kompatibilitás, nem kell tartanunk attól hogy azonnal levélnehezéket csinálnának a jelenlegi gépekből.

Ezzel együtt persze nagyon várjuk, hogy mit tud majd az új generáció, remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)