Hirdetés

Kiderült a PlayStation 5 ára?

|

Bár hivatalosan még nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a Sony jövőre megjelenő konzolja, egy európai boltban már árcimke is van a gépen.

Hirdetés

Pletykák szintjén már régóta hallani a következő PlayStationről, viszont a Sony néhány nappal ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy a jövő év végén meg fog jelenni az egyszerűen csak PlayStation 5 névre keresztelt következő generációs konzol. Természetesen ennyire előre még nem szokták bejelenteni az ilyen gépek árát, de mindig akadnak olyanok, akik azt állítják, hogy igenis tudják ezeket a bizalmas információkat.

Hirdetés

Szemfüles gamerek észrevették, hogy egy szlovákiai üzlet, a ProGamingShop weboldalán nem csak megjelent a PlayStation 5, de már az árát is közzétették: az üzlet szerint a gép 500 euróba fog kerülni, ez kb. 160 ezer forint, de értelemszerűen Magyarországon a helyi adók, árrések és persze az ÁFA még csavarhat ezen. Ez egyrészt azért nagyon lényeges, mert ez kb. ötödével több, mint a PS4 volt, másrészt pedig azért, mert anno a PS3 bejelentésekor már eléggé pofára esett a Sony azzal, hogy orbitális árat szabott a gépnek, így ez a cég számára különösen érzékeny pont.

Persze mint minden hasonló esetben, ezúttal is fontos hangsúlyozni, hogy ez továbbra is csak pletyka és rengetegszer előfordul, hogy online üzletek feltöltenek termékeket mindenféle mondvacsinált vagy vélt dátumokkal és árcimkékkel, így semmiképpen ne vegyük készpénznek az itt látottakat. Szerintetek mi lenne reális ár egy újgenerációs konzolnak 2020-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)