Hirdetés

Felvásárolná a Sony a Take-Two-t?

|

Felröppent egy pletyka, miszerint a PlayStation gyártója bekebelezné a Rockstart, a 2K Gamest, meg mindent, ami a Take-Two-val jár.

Hirdetés

A kiadó és a Sony már régóta jó viszonyt ápolnak. A legtöbb GTA előbb jelent meg PlayStationre, mint más platformokra, illetve újabban exkluzív vagy korlátozott ideig csak PS4-en elérhető tartalmakat kapnak a Take-Two játékai.

Hirdetés

MarketWatch jelentése szerint a Sony előrehaladott tárgyalásokat folytat a Take-Two-val a felvásárlásról. Nem kétség, hogy rengeteg pénzbe kerülne egy ekkora és ilyen sikeres cég bekebelezése, és abban sem vagyunk biztosak, hogy a Sonynak valóban szüksége van a kiadóra, de a pletyka egyrészt nem egy random fórumozótól származik, másrészt nem ez lenne az első alkalom, hogy a Take-Two-ra pályázik valaki: 2008-ban az EA vágyott rá, de Strauss Zelnick nem ment bele a 2 milliárd dolláros üzletbe.

Az is felvet kérdéseket, hogy ha az üzletet nyélbe ütik, vajon jöhetnek-e Rockstar és 2K játékok PC-re, Xbox One-ra, meg bármi más, nem a Sonyhoz tartozó platformra.

Mindenesetre a részvények értéke körülbelül 5%-kal megugrott a pletykák miatt. Várunk kíváncsian. Nehogy aztán a végén minden a Microsoft és a Sony kezébe kerüljön...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)