Hirdetés

A Sony tagadja, hogy pályázna a Take-Two-ra

|

A tegnapi pletykának állítólag nincs semmi alapja.

Hirdetés

Elég durván megváltoztatná a piaci helyzetet, ha egy olyan nagy és sikeres kiadó, mint a Take-Two, az egyik platform tulajdonosához kerülne, legyen az akár a PlayStation, akár a Microsoft - vagy épp a Nintendo, ha már.

Hirdetés

Tegnap elkezdett keringeni egy pletyka, miszerint a Sony ajánlatott tett a Take-Two-ra, és a tárgyalások előrehaladott fázisban vannak. Ez a MarketWatch cikkében szerepelt, aztán ahogy egyre többen adták tovább az infót, hirtelen még a cikkben idézett elemzők is visszakoztak, mondván az egész csak spekuláció, a pletykának nincs forrása. Többen a Sonyhoz és a Take-Two-hoz fordultak válaszokért, és míg utóbbi egyáltalán nem kívánta ezt kommentálni, előbbi egyik meg nem nevezett illetékese a VentureBeatnek megerősítette, hogy nincs tervben a kiadó megvétele, nem érti, a pletyka honnan indult. A részvények értéke természetesen máris csökkent, úgyhogy mindenki figyel.

Az igazságot csak akkor tudjuk meg, ha bármely cég közleményt ad ki, úgyhogy várunk türelemmel, és játszadozunk a gondolattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)