Hirdetés

A Pókember: Idegenben lesz a Sony legtöbb pénzt hozó filmje

|

Nem kell aggódniuk a rajongóknak a film teljesítménye miatt.

Hirdetés

Az elemzők szerint úgy néz ki, hogy a Pókember: Idegenben lesz a Sony mindenkori legnagyobb bevételt termelő mozija a mostani hétvége után. Ha minden az elvártak szerint pörög, akkor a film 376 millió dollárnyi bevételt fog kitermelni Amerikában és 733 milliót a nemzetközi mozikban.

Hirdetés

Összesen a film így 1,109 milliárd dollárt fog összehozni, ami több mint az eddigi Sony rekorder, Skyfall. Ez utóbbi 1,108 milliárdot termelt a vetítések alatt. A rajongóknak nem kell attól tartaniuk, hogy ne lenne folytatás, hiszen Pókember már pár hete átlépte az 1 milliárdot, a mostani extra csak hab lesz a tortán.

A Pókember: Idegenben nem csak a legjobban termelő Sony film, de a legtöbb bevételt termelő Pókember film is egyben. Utóbbi rekordot valószínűleg csak a harmadik rész fogja megdönteni a közeljövőben. Sajnos nem tudjuk, hogy mikor érkezik a folytatás, de az Idegenben vége után mi tűkön ülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)