Hirdetés

Spyro Reignited Trilogy - több mint 1 millió darab talált gazdára

|

Bő egy hónap leforgása alatt szép eladási számokat produkált a Spyro Reignited Trilogy, és ebben a digitális értékesítés nincs is benne.

Hirdetés

A cuki sárkány kalandjai nagyon sok embert érdekeltek, ez a dobozos verzió eladási számain is jól látszódik.

Hirdetés

Az Activision és a Toys for Bob legutóbbi gazdasági jelentései alapján ugyanis a Spyro Reignited Trilogy-t több mint 1 millióan vásárolták meg lemezes formában. Pontosabban az adatok publikálásának idején összesen 1 041 825 lemezt sikerült eladni.

PlayStation 4-en sokkal többeket érdekelt a játék (talán a Sony nosztalgia miatt), több mint 850 ezer darabot erre a konzolra vettek meg. Az új Spyro trilógia Európában a legnépszerűbb, ez a régió teszi ki az eladások 45%-át, de nem sokkal maradt le az USA sem 37%-kal. Európán belül a briteknél fogyott legjobban a játék, itt több mint 107 ezer darabot adtak el. Emellett Németországban 78 ezret, Franciaországban pedig 65 ezret.

Nektek hogy tetszik a Spyro Reignited Trilogy? Grath tesztjét olvastátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)