Hirdetés

Egyelőre erősebben teljesít a kasszáknál a Skywalker kora, mint az előző rész

|

A IX. epizód nem aratott osztatlan sikert, de a bevételek alapján még mindig sokan kíváncsiak a Skywalkerek történetére.

Hirdetés

Az utolsó Jedik megosztó fogadtatása után senkiben nem voltak illúziók, hogy a Skywalker család generációkon átívelő történetét lezárni hivatott kilencedik epizódot igen sok kritika éri majd. Az előző részek negatív visszhangjának meg is lett az eredménye, mivel a Skywalker kora volt a legrosszabbul nyitó rész az új trilógiában, és a kínai közönség számára teljes érdektelenség övezi, de a jelek szerint az idő előrehaladtával a bevételek felzárkóznak az előző filmekéhez.

Hirdetés

Noha odáig nem merészkednénk, hogy a legjobb Star Wars filmek között emlegessük J.J. Abrams legutóbbi alkotását, de azt el kell ismerni, hogy mindent megtett, hogy egy elfogadható lezárást kanyarintson egy rajongók által előre temetett trilógia végére (ezt kritikánkban bővebben is taglaljuk nektek). Ugyan eleinte kevesebben voltak kíváncsiak a Skywalker korára, mint a korábbi részekre, de azóta sokan döntöttek úgy, hogy mégis adnak egy esélyt a mozinak. 

A nyitóhétvégét követő hétfőn mindössze 27%-os visszaesés volt tapasztalható a bevételek terén, ami kifejezetten jó teljesítmény, hiszen Az utolsó Jedik esetében ez 58%-ra rúgott. Azt is fontos hozzátenni, hogy Abrams kalandja nagyon közel jelent meg  a karácsonyi szünethez, így valószínűleg több család választotta ezt kikapcsolódás gyanánt. Ha a továbbiakban is papírforma szerint teljesít a kasszáknál a film, akkor könnyedén átlépheti az egymilliárd dolláros összbevételt, ami határozottan sikernek mondható. Afelől már vannak kétségeink, hogy sikerül-e megugrani Rian Johnson nevével fémjelzett korábbi rész 1,33 milliós bevételét, de ez az eshetőség sem elképzelhetetlen.

Nektek melyik epizód nyerte el leginkább a tetszéseteket az új trilógiából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)