Hirdetés

PSVR-játékokon dolgozik a Lionhead volt vezetője

|

Stuart Whyte több neves stúdió után a Sony Interactive Entertainment londoni alakulatát erősíti majd és kifejezetten VR-játékok fejlesztésével foglalkozik majd.

Hirdetés

Már a Lionhead bezárásakor jelezte a Sony, hogy szívesen venne át szakembereket a brit csapattól és úgy tűnik, nem is hiába tartottak nekik állásbörzét. Nemrég jelentették be a felek, hogy a stúdió volt vezetője, Stuart Whyte is hozzájuk csatlakozott.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment londoni stúdiójában egy egészen új pozíciót hoztak létre Whyte-nak, aki a hét eleje óta a VR-termékek fejlesztési igazgatóként dolgozik. A csapat egyébként a PlayStation VR Worlds személyében már adott ki egy VR-játékot, de egyelőre úgy tűnik, a Sony továbbra is főleg saját fejlesztésű és finanszírozású játékokkal tudja majd ellátni igazán jó címekkel a PSVR-t, így az ő további munkájukra is szükség van. A több mint egymillió headset-tulajdonos egyébként legközelebb a Farpointot próbálhatja majd ki.

Ti milyen VR-játékot látnátok szívesen Whyte csapatától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)