Hirdetés

Több pénzt hozott a Superhot VR, mint az eredeti játék

|

Mindkettő fantasztikus, de a VR-os változat tényleg az egyik legjobb élményt kínálja.

Hirdetés

A Superhot nem egy hétköznapi FPS, sokkal inkább ügyességi-logikai játék, amiben folyamatosan számolgatnunk kell, hogyan tudjuk úgy leküzdeni ellenfeleinket, hogy elkerüljük a lövedékeket. Segít, hogy az idő csak akkor telik, amikor mozgunk, és olyan gyorsan, amilyen sebességgel arrébb lépünk.

Hirdetés

A VR-os változata hasonló elven működik, de még jobban bele tudjuk élni magunkat az akcióba, tökéletesen megmutatja, hogyan lehet egy eleve is jó élményt VR-ral még tovább fokozni. Ezt elég sokan megtapasztalhatták már, a játék ugyanis 800 000 példányban fogyott, és ezzel bevételei túlszárnyalták az alap Superhotéit.

Készül belőle az Oculus Questes változat, az még tovább emelheti a számokat. Nem lennénk szomorúak egy folytatás miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)