Hirdetés

Leállt a System Shock 3 fejlesztése

|

Egy volt alkalmazott elmondása szerint a teljes fejlesztőcsapatot elbocsátották.

Hirdetés

Tavaly októberben friss részletek derültek ki az OtherSide Entertainmentnél készülő System Shock 3-ról, pár héttel korábban meg a játékmenetbe nézhettünk bele röviden. Ezek persze nem jelentettek garanciát arra, hogy a játékból végül tényleg lesz valami, és lehet, hogy le kell mondanunk róla.

Hirdetés

Az RPGCodex oldalára egy magát Kin Corn Karnnak nevező állítólagos volt munkatárs tett ki egy posztot, mellyel tisztázni szerette volna a projekt és a cég helyzetét. Elmondta, az alapokkal elkészültek, de a tartalommal nagyon le voltak maradva, a projekt gördülékenységét garantáló eszközök sem álltak rendelkezésre. Említette, hogy a Starbreeze összeomlása nélkül (minek következtében a kiadó kénytelen volt eladni a System Shock 3 jogait az OtherSide-nak) újszerű, innovatív játékmenettel állhattak volna elő, de a vártnál sokkal kisebb, jó eséllyel csalódást okozó játékot kaptunk volna. A nagy elvárások miatt sokat kísérletezgettek, és tudták, hogy kis csapatként nem érhettek volna fel a műfaj nagyjaihoz, kreatívnak kellett lenniük. A végeredmény szórakoztató és egyedi lehetett volna, de nem az, amit a közönség akart.

Végül hozzátette, a csapat már nem dolgozik az OtherSide Entertainment kötelékében, többet viszont az NDA (titoktartási szerződés) megsértése nélkül nem mondhat. A fórumokon egy egykori közösségi menedzser is megerősítette a Kin Corn Karn által leírtakat. Maga az OtherSide egyelőre nem reagált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)