Hirdetés

Szárnyal a God of War Ragnarök, újabb fontos mérföldkövet léptek át a játék eladásai

|

A Santa Monica kollégái megköszönték a támogatást, miközben számolgatták az elsőrangú munkájukkal kiérdemelt bevételt.

Hirdetés

Felesleges kertelni, a God of War Ragnarök mindannyiunkat leigázott. A játékot kiválóra értékelték mind a kritikusok, mind a vásárlók, és ez meg is látszik az eladási számokon. A Santa Monica Studio nagy örömmel jelentette, hogy a rebootolt franchise második epizódja túllépte a 11 milliós eladási számot.

Ez nagyon szép eredmény lenne bármely játéktól, de Kratos és Atreus második közös kalandja úgy jutott el idáig, hogy kizárólag PlayStation 4-en, illetve PlayStation 5-ön játszhatunk vele.

Hirdetés

Persze nincs okunk meglepetést tettetni, a Ragnarök ugyanis már a megjelenése hetében összehozott 5 millió eladott példányt, amivel a leggyorsabban fogyó, PlayStation-exkluzív címévé vált. Az azóta eltelt hónapokban az eladási mutató stabilan növekedett, bár a Ragnarök még így is messze van a 2018-as God of War 23 milliós végeredményétől. Mondjuk az első rész eladásain az is nagyot lendített, hogy a Sony utóbb PC-n is elérhetővé tette ezt a modern klasszikust.

Ami a God of War Ragnarök PC-s megjelenését illeti, még semmit sem vehetünk biztosra. A Sony minden bizonnyal mérlegelni fogja, hogy érdemes-e megfinanszírozni a portot (az első rész sikeréből kiindulva szinte kizárt, hogy ne térülne meg), és ha igen, mikor lenne üzleti szempontból a leginkább kifizetődő piacra dobni. Talán a harmadik felvonás leleplezését követően? Előbb-utóbb kiderül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)