Hirdetés

Szeretted a Project CARS játékokat? Itt az ideje, hogy búcsút ints nekik

|

Aki eddig nem vette meg az első két részt, hamarosan nem fogja tudni.

Hirdetés

A Need for Speed sorozat Shift mellékszálával ismertté vált Slightly Mad Studios később a Project CARS játékokkal folytatta karrierjét, melyek megalkotásában a közösségnek is fontos szerepe volt.  Mind a 2015-ben megjelent első rész, mind a 2017-es folytatása sikeres közösségi finanszírozási kampányoknak köszönhetően valósulhatott meg, és a játékosok bizalmát a fejlesztőcsapat meghálálta.

Sajnos a 2020-ban kiadott harmadik rész már nem sikerült olyan jól, nem jött be az, hogy a játék több ponton is jelentősen eltért elődeitől. Sajnos aki a jövőben szeretné megtapasztalni a Project CARS-élményt, már csak ezzel próbálkozhat.

Hirdetés

A Slightly Mad ugyanis bejelentette, hogy az első két játék autóinak és pályáinak licencei lejárnak, így utóbbit szeptember 21-ig, előbbit október 3-ig lehet megvásárolni. Aki korábban megvette bármelyiket, természetesen megtarthatja, és korlátlanul játszhat, amennyit csak szeretne, akár a többjátékos módban is.

Egyúttal a közleményben belengették, hogy amint eljön az ideje, elárulják a következő Slightly Mad projekt részleteit. A csapatnak nem a PC3 az egyetlen botlása az elmúlt évekből: a Fast & Furious: Crossroads borzalmas lett, ha nem hallottatok róla, az nem véletlen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)