Hirdetés

„Szuperjátékot” készül piacra dobni a SEGA, ami forradalmi lesz, és garantáltan sikeres

|

A kiadó úgy érzi, képes egy olyan játékot megalkotni, amivel egyszerűen nem tud majd mellélőni.

Hirdetés

Nem kérdés, hogy a befektetők feltüzelése volt a SEGA célja akkor, amikor egy bizonyos "Szuperjátékról" tett említést legutóbbi pénzügyi jelentésében. Haruki Satomi ügyvezető és a csapat egy olyan játékot álmodott meg, ami a jelenlegi körülmények között óriási sikert ér majd el - a tervek szerint a 2026 márciusában záruló pénzügyi évben (tehát 2025. április 1. és 2026. március 31. között) jelenhet meg. Azért addig még sok minden változhat.

Mindenesetre a Szuperjáték "annyira forradalmi lesz, hogy sokkal több aktív játékost vonz, mint a [SEGA] Csoport játékai valaha". 

"Ennek eléréséhez az egyik kulcsfontosságú dolog, hogy sikerüljön összehozni egy nagy közösséget, aminek nem csak a játékosok, de a streamerek és nézőik is részesei."

- mondta Satomi.

Hirdetés

Remélik, hogy a játékhoz majd a játékosok is készítenek tartalmakat, olyanokat, amikre a fejlesztők nem is gondoltak, így még szélesebb lehet a közönség.

Feltételezhető, hogy a játék ingyenes lesz, de azt például még nem tudni, hogy már ismert szellemi tulajdonra épül, vagy valami újra. A cég ugyanakkor ettől függetlenül is értékesnek tekinti korábbi alkotásait.

Hamarosan, egész pontosan november 8-án érkezik a Sonic Frontiers, ami egyelőre senkit nem győzött meg a videóival, de reménykedünk, hátha játszani jobb élmény lesz, mint nézni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)