Hirdetés

Független fejlesztőket karol fel a Take-Two, köztük az Obsidiannal

|

A Rockstar Games és a 2K Games kiadók anyacége most a legjobb indie-knek kíván segíteni.

Hirdetés

Valószínűleg még évekig nagyon jól megy majd az üzlet a Take-Two-nak, nem kis részben a GTA Online miatt. A Red Dead Redemption 2-vel is kaszálhatnak, pláne ha annak online módja is annyira szárnyra kap, mint a GTA V-é.

Hirdetés

Az új kiadó, a Private Division is sikert hozhat a vállalatnak, aminek elsődleges célja tehetséges, kiemelkedő indie fejlesztők segítése. Az Obsidian új RPG-je, ami leghamarabb 2019 második negyedévében jelenik meg, a Private gondozásában kerül majd piacra, ahogy az Assassin's Creed sorozat atyja, Patrice Désilets játéka, az Ancestors: The Humankind Odyssey is. Készül egy Project Wight nevű szerepjáték az egykor DICE-os fejlesztők által alapított The Outsiders műhelyében, valamint egy FPS is a Halo egyik atyja, Marcus Lehto és csapata kezei alatt. A Kerbal Space Program kezelése szintén a Private Division feladata lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)