Hirdetés

Távozik a Bethesda egyik kulcsembere, Pete Hines

|

Nem csak az Activision Blizzard felvásárlása miatt van most mozgolódás a Microsoftnál.

Hirdetés

Huszonnégy, a Bethesdánál töltött év után lemondott posztjáról a kiadásért felelős vezető, Pete Hines, és a játékipart, sőt, a munka világát is elhagyja: nyugdíjba vonul, hogy a hobbijaival és szenvedélyeivel foglalkozzon, az élet élvezetére fókuszáljon. Ezt ő maga írta meg levelében, amivel bejelentette, hogy "az ő ideje lejárt".

"Nem volt könnyű vagy gyors döntés, de egy lehengerlő karrier végén, amely a Starfield elképesztő startjában csúcsosodott ki, úgy érzem, most jött el a megfelelő idő."

- írta, hozzátéve, hogy a Bethesdát és az ott dolgozókat változatlanul szereti.

Hirdetés

Elmondta továbbá, hogy nagyon hálás a rajongóknak, és izgatott a jövővel kapcsolatban, lelkesen várja, milyen élményeket hoz még a jövő.

Hines 1999-ben a marketinggel és kommunikációval foglalkozó vezető alelnökként került a céghez, rengeteg játék megjelenésében volt szerepe. Emellett sokszor szerepelt rendezvényeken is.

A Bethesda X-en búcsúzott tőle. A cég közleményében azt írta, amit a nyilvánosság látott, az csak kis része volt Pete munkásságának, az általa képviselt értékek pedig a céges kultúra részévé váltak. Hálásan megköszönték neki 24 év munkáját, és sok sikert kívántak.

Még nem tudni, ki kerül majd a helyére.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)