Hirdetés

Távozott a Codemasters vezetősége alig pár hónappal azután, hogy az EA felvásárolta őket

|

Ezzel párhuzamosan a Codemasters az EA Sports felügyelete alá kerül.

Hirdetés

A GamesIndustry.biz számolt be elsőként arról, hogy a Codemasters ügyvezető igazgatója, Frank Sagnier, valamint a stúdió pénzügyi igazgatója, Rashid Varachia is elhagyta a céget. A teljes vezetőscserére nem kellett sokat várni, hiszen a stúdiót mindössze négy hónapja vásárolta fel az Electronic Arts - akkor azt is megígérték, hogy "nem teszik tönkre" a csapatot.

Sokan egyből elkezdték kongatni a vészharangot, de az EA szerint aggodalomra semmi ok, hiszen "mindvégig ez volt a terv" - mondjuk erről a tervről eddig elfelejtettek bármit is mondani az illetékesek.

Hirdetés

Az EA nagyon szépen megköszöni az eddigi munkát és minden jót kíván a két távozó vezetőknek egy hivatalos állásfoglalásban. Frank Sagnier és Rashid Varachia munkaviszonya a hónap utolsó napjával ér véget. Ezután a Codemasters a hírek szerint az EA Sports részleghez csatlakozik, irányítását pedig a termékfejlesztésért felelős alelnök,  Clive Moody, valamint a kiadásért felelső alelnök, Jonathan Bunney veszi át.

A következő Codemasters játék egyébként a pár nap múlva, július 16-án megjelenő, sztorimóddal is felvértezett F1 2021 lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)