Hirdetés

A Team17 felvásárolt egy fejlesztőcsapatot

|

Díjnyertes stúdióval bővült a Worms sorozattal elhíresült vállalat.

Hirdetés

Lehet, hogy a Yippee Entertainment neve kevésbé cseng ismerősen, viszont egy sikeres fejlesztőcsapatról van szó. A 2011-ben alapított stúdió több díjat is nyert az évek során és számos vállalat számára készít licencelt játékokat, leginkább Cartoon Network, a Nickelodeon és a BBC megbízásából dolgoztak. Saját alkotásuk, a Chimpact sorozattá nőtt az elmúlt években.

Hirdetés

A Team17-et valószínűleg nem kell bemutatni. Az indie-ket felkaroló kiadó leginkább a Worms franchise-nak köszönheti a sikerét, az utóbbi időben is számos népszerű játékot, többet között az Overcooked és Yooka-Laylee címeket publikálta. A vállalat 1,4 millió fontért vásárolta fel a Yippee Entertainmentet, és várhatóan nemsokára el is kezdődik a közös munka. A stúdió ezentúl továbbra is együtt fog dolgozni a korábbi partnereivel, illetve emellett a Team17 projektjeinek fejlesztésében is részt fog venni.

Ti milyen új játékra számítotok a Yippee és a Team17 kollaborációtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)