Hirdetés

Egy tucat embertől megválik a Techland, de nyugi, a Dying Light 2-t ez nem érinti

|

A lengyel stúdió leépíti az egyik divízióját, de mi ebből szerencsére semmit nem fogunk észrevenni.

Hirdetés

Mindig szomorú, amikor egy fejlesztőstúdió kénytelen leépíteni a csapatot, és az elmúlt időszakban több példát is láttunk erre, gondoljunk csak a több száz fős leépítésre a Blizzardnál, vagy a GOG-tól elküldött emberekre.

Hirdetés

Most a Techland búcsúzik el 13 kollégától, a lengyel csapat szerint azonban aggodalomra semmi ok, hiszen nem a fejlesztéstől veszik el az erőt. A kiadónál foglalkoztak más játékok lengyelországi dobozos kiadásával és terjesztésével, az elmúlt időszakban azonban ennek egyre kevesebb értelmét látták, ezért leállítják a projektet.

"Több hónapnyi piacelemzés után döntöttük el, hogy leállítjuk ezt a divíziót 2019 során. Ennek semmilyen hatása nem lesz a nemzetközi kiadásokra, és arra a két AAA játékra sem, amiken most dolgozunk. Személyesen gondoskodtam róla, hogy a segítsük a munkatársaink elhelyezkedését, a végkielégítések pedig meghaladják az iparban megszokott összeget. Szeretném ezúton is megköszönni a csapat áldozatos munkáját."

- mondta Pawel Marchewka, a Techland ügyvezető igazgatója. A kollégák miatt tehát nem kell aggódnunk, annál izgatottabbak vagyunk viszont a Dying Light 2 mellett készülő AAA játék miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)