Hirdetés

Teljesen megkergült a Sega, pénzt kér a New Game Plus módért

|

A Like a Dragon: Infinite Wealth kapcsán derült ki, hogy ez a kis extra nincs benne a játék árában.

Hirdetés

Noha nincs szó kötelező elvárásról, rendszerint örülnek a vásárlók, ha valamely fejlesztő/kiadó úgy dönt, hogy az általa gondozott játékot New Game Plus móddal is megtoldja. Okkal szokott a kívánságlisták élvonalában végezni, amikor szóba kerül, hogy a megjelenés után mivel lehetne még feldobni az adott címet.

Persze enélkül is újra lehetne játszani bármit, de izgalmasabb, amikor zöldfülű kezdő helyett kipattintott karakterrel vágunk neki a kalandnak, és esetleg még a fáradságos munkával összeszedett felszerelésünket is megtarthatjuk. Ha pedig valami extra csavart is visznek a fejlesztők a dologba, nem csak a felsrófolt nehézséget, az már tényleg csak a hab a tortán. Olyan hab, amit általában ingyen fújnak fel, felár nélkül, ám a Sega láthatóan mást gondol erről.

Hirdetés

A PC Gamer szúrta ki, hogy a rövidesen megjelenő Like a Dragon: Infinite Wealth hivatalos oldalán felsorolt verziók közül kizárólag a digitális Deluxe és Ultimate kiadásokhoz jár New Game Plus mód. A kiadó ugyanis ezt ravasz módon összecsomagolta más extrákkal együtt a hangzatos elnevezésű Master Vacation bundle-be. És hogy nem félreértésről vagy elírásról van szó, azt egy redditező, bizonyos Megasomark erősítette meg, aki állítása szerint múlt hónapban kapcsolatba lépett a Sega supportjával, hogy tisztázza a helyzetet. A választ kitalálhatjátok: tényleg csak az említett tartalmi csomag ad hozzáférést a New Game Plushoz. Ez azt jelenti, hogy kiadástól függően 15-40 eurót kell még leszurkolnunk az alapjáték árán (70 euró) felül ahhoz, hogy élvezhessük az NG+ előnyeit.

Az Ichiban Kasugát és Kazuma Kiryút egyaránt felvonultató Like a Dragon: Infinite Wealth január 26-án érkezik PC-re, valamint előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolokra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)