Hirdetés

Negyedével csökkent a Telltale Games létszáma

|

A kalandjátékokkal foglalkozó stúdió 90 embertől vált meg a napokban.

Hirdetés

A The Walking Dead sikere után őrült szárnyalásba kezdett a Telltale, minek eredményeként évente több sorozat is indult, sőt, a csapat elkezdte más fejlesztők játékait kiadni.

Hirdetés

A megnövekedett csapatlétszám nem volt elég ahhoz, hogy tartani tudják a minőséget, a játékokkal technikai oldalról elég súlyos problémák akadtak. A vezérigazgató, Pete Hawley bejelentette, hogy 90 főtől megválnak, és mostantól egy kisebb csapattal, kevesebb, de jobb játékokat fognak készíteni, "bizonyított technológiákat" alkalmazva. A Unity vezére az igazgatói tanács tagja, úgyhogy nem elképzelhetetlen, hogy a saját készítésű motort Unityre cserélik. A változásokat a Guardians of the Galaxy utolsó részében, a Minecraft: Story Mode 2. évadában és a Batman: The Enemy Within folytatásában még nem fogjuk megérezni, de a The Walking Dead utolsó szezonja és a The Wolf Among Us második évada esetében talán már igen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)