Hirdetés

Dobozosan is egyre jobban fogy a The Witcher 3

|

A brit játékeladási toplistán két hete még a harmincnyolcadik volt, a múlthéten a huszadik, most pedig a tizenkettedik helyen áll.

Hirdetés

Nagyobb megjelenések hiányában ismét kiszámíthatóan alakult a brit dobozos játékeladási toplista top 10-e: a Dragon Ball Z: Kakarot ugyan csak 400 példánnyal, de újra lenyomta a Call of Duty: Modern Warfare-t. Az e heti eladásokat összegző listán (ez jön ugye a jövő hét elején) már valószínűleg megfordul a sorrend.

Hirdetés

A hét egyetlen újdonsága a Rugby 20 volt, ami a 13. helyet szerezte meg, és lényegesen jobban nyitott, mint elődje, a 2017 novemberi Rugby 18, mely még a top 40-be sem került be debütálásakor; igaz, az év vége mindig sűrűbb és mozgalmasabb, mint az év eleje, kevésbé tudnak érvényesülni az ilyen rétegjátékok. A The Witcher 3: Wild Hunt, ha így folytatja, jövő hétre a top 10-be is bekerülhet, és az, hogy a játék ismét ilyen kelendő, azért is jó hír, mert a CD Projekt tavaszról őszre csúsztatta a Cyberpunk 2077-et, addig a korábban megjelent játékaik és a GOG eladásaiból számíthatnak bevételre.

Így néz ki az UKIE/GSD heti listája:

  1. Dragon Ball Z: Kakarot
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 20
  5. Just Dance 2020
  6. Mario Kart 8: Deluxe
  7. Star Wars Jedi: Fallen Order
  8. Minecraft
  9. Luigi's Mansion 3
  10. Mario & Sonic At The Tokyo Olympic Games 2020
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)