Hirdetés

Több játékos játszik a Skull and Bones-szal, mint gondolnád

|

Annyira nem hagyja hidegen a játékosokat, mint arra számítani lehetett, ugyanakkor biztos, hogy a 8 órás próbaverzió sokat segít.

Hirdetés

Több mint tíz év után mondhatni elkészült a Skull and Bones, ami, mint a linken olvasható tesztünkben is írtuk, nem egy jó játék, és nem valószínű, hogy a Ubisoft eleget tud vagy akar tenni azért, hogy élvezetesebbé varázsolja. Minőségét, játékélményét illetően a kritikusok és a játékosok nagyjából egyetértenek: a szakmai pontszámok Metacritic-átlaga 57 a PC-s és 64 a PS5-ös változat esetében, a felhasználók pedig olyannyira lehúzták, hogy 10-ből 3.3 ponton áll jelenleg összesítésben. 

Feltehetően a kiadó is tudta, hogy nehezen veszi majd rá a játékosokat ennek kipróbálására, ezért a megjelenéskor egy olyan próbaverziót tett elérhetővé, ami 8 órányi kalandozást engedélyez. Ez bőven elég arra, hogy mindenki eldöntse, neki való-e a Skull and Bones, vagy sem.

Hirdetés

Bizonyára sokan élnek a lehetőséggel. Az általában jól értesült Tom Henderson azt írta az Insider Gaming oldalán, hogy ubisoftos forrásai elmondása szerint kb. 850 ezer játékos játszott eddig, beleértve azokat is, akik nem vették meg a teljes változatot. Átlagosan napi 3-4 órát töltenek a játékban, ami nem is rossz, de nem tudni, hányan vannak, akik a próbaverziót pörgetik, és hányan fizettek. Valószínűleg április-május környékén, amikor a Ubisoft kiadja 2024 első negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését, már okosabbak leszünk.

Hendersonnak azt is elárulták forrásai, hogy a cégen belül szinte mindenki tudja, ez a játék max 30-40 dollárt ér (kb. a felét annak, amit elkérnek érte), de a döntéshozók másképp látták. 200 millió dollárba kerülhetett a fejlesztés, és senki nem bízik abban, hogy ez megtérül. 

A háttérben mindeközben készülhet az Assassin's Creed IV Black Flag remake-je, amely az Assassin's Creed Infinityn belül debütál majd néhány év múlva. Örömmel kivárjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)