Hirdetés

Több mint tízmillióan húzták be az Epic Games Store legutóbbi ajándékát

|

A Remnant: From the Ashes ingyenessé válását óriási érdeklődés övezte.

Hirdetés

Volt néhány kevésbé izgalmas hét, de többnyire kiváló játékok járnak ingyen az Epic Games Store promóciójában. Augusztus 13. és 20. között a Gunfire Games soulslike játéka, a Remnant from the Ashes vált ingyenessé, és az Epic közleménye alapján rengetegen kívántak élni a lehetőséggel. 

Hirdetés

Míg a 13-án megjelent, 24 órán át ingyenes A Total War Saga: Troy-t 7,5 millióan töltötték le, a Remnant: From the Ashes több mint 10 millió játékost csábított az Epic Games digitális áruházába, amitől legalább ötszörösére nőtt a játékosbázis - júliusi adatok alapján addig 1,6 millióan vásárolták meg (összplatform eladásokat tekintve), és a fejlesztők még ekkora sikerre sem számították.

A Remnant utolsó DLC-je, a Subject 2923 a héten jelent meg, új helyszíneket, fegyvereket és ellenfeleket kínál, mindenféle javítások, fejlesztések mellett, melyeket a felhasználók visszajelzései alapján építettek be.

Az EGS-t most az Enter the Gungeon és a God's Trigger miatt érdemes meglátogatni, augusztus 27-től pedig a 2016-os Hitman és a Shadowrun Collection jár mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)