Hirdetés

Ha rajta múlna, Tony Hawk is újrakeverné a Pro Skater játékokat

|

Szerencsétlen Tony Hawkot valószínűleg napjában többször is zargatták a nevét viselő játékokkal. Egy morcos és egyértelmű válasszal reagált.

Hirdetés

A Tony Hawk széria nem éli éppen fénykorát, mert ugyan volt egy közepesen szórakoztató Tony Hawk Pro Skater HD, a széria nagyjait még mindig nem sikerült újrakevernie senkinek. Valószínűleg ezért zargatják annyian a szerencsétlen deszkás legendát.

Hirdetés

Tony tegnap kirakott egy tweetet a hozzá befutott videojátékokkal kapcsolatos panaszokról.

"Azoknak, akik azt kérik tőlem, hogy keverjek újra játékokat vagy azért panaszkodnak nekem, mert nem mennek a THPS szerverek: az Activisionnél vannak a THPS jogok, és én már nem dolgozok velük. Ha képes lennék / jogomban állna újraindítani szervereket, vagy régi játékokat új rendszerekre vinni, akkor boldogan megtenném..."

Talán a videojátékokkal kapcsolatos vitákat a videojátékos emberekhez kellene intézni, és nem egy profi gördeszkáshoz.

Ettől függetlenül Tony, ha lennél szíves a Pro Skater 2-t remake-elni végre...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)