Hirdetés

Továbbra is szépen menetel a kasszáknál a Dűne: Második rész

|

Közel a dupláját termelte a film, mint az első rész 2021-ben.

Hirdetés

Nem volt teljesen bizonyos, hogy a Warner berendeli a 2021-es Dűne folyatását, hiszem a film "csak" 407 millió dollárt szedett össze világszinten, ami nem tekinthető persze kevésnek, de a stúdió egy ekkora szuperprodukciótól azért többet várhatott. Nos, a folytatás esetében már kétség sem férhet hozzá, hogy nagy anyagi sikernek örülhet a Warner, a Dűne: Második rész ugyanis nagyon közel van a 700 milliós álomhatárhoz. 

Egészen pontosan 695 millió dollárnál jár a Második rész világszinten - az Egyesült Államokban 276, míg a világ többi részén 419 milliót szedett össze a film. Ezzel toronymagasan vezeti a 2024-es évet, mögötte 485 millióval áll a második helyen a Godzilla x Kong: Az új birodalom.

Hirdetés

A 700 millió dolláros világszintű bevételi határ elérése után egy igencsak illusztris társasághoz fog majd csatlakozni a Dűne: Második rész, elvégre erre a teljesítményre tavaly mindösszesen csak öt film volt képes (Barbie, Super Mario Bros.: A film, Oppenheimer, A galaxis őrzői: 3. rész, Halálos iramban 10.) - 2022-ben egyébként nyolc, 2021-ben pedig szintén öt darab.

Mindezek tükrében nem csoda, hogy Dennis Villeneuve megkapta a stúdió áldását, érkezhet a harmadik rész, ami Frank Herbert A Dűne messiása című regényére épül majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)