Hirdetés

Túl a 100 millión a Disney Plus előfizetők száma

|

Annak ellenére is kiemelkedő sikereket tud elérni a Disney Plus, hogy sok helyen még nem is érhető el a szolgáltatás.

Hirdetés

Utoljára februárban kaptunk friss információkat arról, hogy milyen számokat tud felmutatni a Disney Plus szolgáltatás. Már akkor sem lehettek elégedetlenek a részvényesek, hiszen a január másodikai állás szerint 94 millió feliratkozója volt.

A legfrissebb jelentés szerint ez a szám most egy komoly lélektani határt lépett át, hiszen elérték a 100 millió feliratkozót. A folyamatos bővülés mellett ezt leginkább a WandaVisionnek és a Raya ész utolsó sárkánynak köszönhetik.

Hirdetés

A beszámolóból kiderült, hogy a számokat látva a cég még komolyabb befektetéseket tervez, több mint 100 új tartalmat szeretnének évente.

"Ez a hihetetlen siker bátorít minket arra, hogy még ambiciózusabb terveink legyenek, és hogy még többet fektessünk minőségi tartalmakba. A jelenlegi célunk, hogy évente több mint 100 új műsorral bővüljünk, amibe beletartoznak a Disney Animation, Disney Live Action, Marvel, Star Wars és a National Geographic tartalmak is."

A 100 milliós táborhoz alig kellett másfél év, ezt pedig a piac többi résztvevője is meglepetten fogadta. A Netflix vezérigazgatója például elmondta, elképzelhetetlennek tartotta, hogy egy év alatt akár a 60 millió előfizetőt elérje a Disney Plus.

A növekedés várhatóan nem áll meg, hiszen a WandaVision végeztével nemsokára új Marvel sorozat indul: a The Falcon and the Winter Soldier március 19-én startol a platformon.

Ti előfizettek majd a Disney Plusra, amikor elérhetővé válik Magyarországon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)