Hirdetés

Két új stúdiót is nyit a Ubisoft Európában

|

Újabb tehetséges munkatársak segítik majd a Ubisoft nagyszabású projektjeit, ugyanis Franciaországban és Németországban is új stúdióval bővül az eddigiek listája.

Hirdetés

1986-os megalapítása óta igazi gigásszá nőtte ki magát a francia Ubisoft, amely mára olyan sikeres franchise-okat tudhat magáénak, mint az Assassin's Creed, a Far Cry, a Splinter Cell, a Ghost Recon és a Rainbow Six. Időközben folyamatosan terjeszkedett és bővült a Ubisoft család, így mára rengeteg stúdióval rendelkeznek, amelyek folyamatosan összedolgoznak. 

Ebbe a körforgásba csöppen bele két új divízió is, amelyek a tripla A-kategóriás játékok fejlesztésében segédkeznek majd. A Ubisoft Bordeaux csapata a vállalat francia stúdióit összefogó vezérigazgató, Xavier Poix alá tartozik és olyan szériákból veszik ki a részüket a jövőben, mint a Steep, a Just Dance vagy éppen a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands.

A másik brigád a Ubisoft Berlin, amely a Ubisoft Blue Byte vezetőjéhez, Benedikt Grindelhez tartozik és az a feladata, hogy a The Settlers és Anno sorozatokról ismert Blue Byte egy még be nem jelentett projektjén dolgozzon. Mindkét kirendeltség esetében azt tervezi az anyavállalat, hogy az első évben további 100 fejlesztőt vesznek fel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)