Hirdetés

Úgy fogy a Fall Guys, mintha nem lenne holnap

|

Nem csak a PS Plus keretében lett hatalmas siker a Fall Guys, a Mediatonic játéka alig egy hónapja jelent meg, de emberek milliói lettek már ugráló babok.

Hirdetés

Valószínűleg a fejlesztők sem gondolták, hogy a Fall Guys: Ultimate Knockout ekkora népszerűségre tesz majd szert, azonban a játék nagyon betalált az embereknél, hiszen sorra érkeznek a hírek a mérföldkövekről amiket átlép. A kiadó most bejelentette, hogy nem csak a PS Pluson népszerű a babok szerencsétlenkedése (a konzolos eladásokról nincs egyelőre konkrétum), de Steamen is elképesztő sikere van.

Hirdetés

Kétségtelenül hozzájárult a sikerhez, hogy az augusztusi PS Plus előfizetők ingyen letölthették a játékot, ezt ráadásul annyian tették meg, hogy ez lett a valaha volt legtöbbször letöltött PS Plus játék. A jelek szerint azonban a fejlesztőknek akkor sem kell aggódni, amikor pár nap múlva kikerül az előfizetésből, hiszen mostanra csak Steamen 7 millióan vásárolták meg a címet.

A PlayStation 4-es eladásokról egyelőre semmit nem tudunk, de nem tartjuk kizártnak, hogy a Fall Guys összeladásokban hamarosan eléri a 10 milliós álomhatárt. Megkockáztatjuk azt is, hogy a játék eladásai egy darabig még szépen hoznak majd a konyhára, hiszen hamarosan érkezik a második évad, és a fejlesztők attól sem zárkóztak el, hogy a jövőben PC-n és PS4-en kívül más platformokon is elérhetővé tegyék a címet.

Igény láthatóan lenne rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)