Hirdetés

Új stúdiót alapított a THQ Nordic, mert a felvásárolgatás már nem elég

|

Csehországban jött létre a csapat, amely a Comanche fejlesztését is támogatja.

Hirdetés

Bár mostanság a Microsoft és a ZeniMax bizniszéről szóltak az üzleti hírek, azért ne feledkezzünk meg a bekebelezések koronázatlan királyáról, a THQ Nordicról és anyavállalatáról, az Embracer Groupról sem. A vállalatnál jelenleg több mint 150 cím áll fejlesztés alatt, amelyek közül 70-nél is többet még 2022 márciusa előtt be akarnak fejezni.

A cégóriás nem csupán felvásárlással gondoskodik a jövőbeli tartalmakról, hanem stúdiókat is alapít. Nemrég a Gothic remake-en dolgozó THQ Nordic Barcelonáról adtunk hírt, most pedig az Embracer-család egy másik új tagját köszönthetjük. 

Hirdetés

Az Ashborne Games a cseh Brnóban alapult meg, méghozzá kettős céllal: egyrészt egy új történelmi stratégia/szerepjáték IP-t készítenek, másrészt pedig támogatják a Comanche fejlesztését annak Early Access időszakában. A stúdió olyan játékipari veteránokból áll, akiknek portfóliójában szerepelnek többek között a Mafia és ArmA franchise-ok, a Silent Hill: Downpour vagy éppen az UFO trilógia. Az Ashborne igazgatója, Karel Kalis szerint szenvedélyük a stratégiák és a szerepjátékok, csapatként pedig az a legfőbb céljuk, hogy kifinomult rendszerekkel teremtsék meg a játékélményt és ösztönözzék az újrajátszást, mivel szerintük ez hiányzik a leginkább a piacról. 

Az Ashborne Games jelenleg 38 főt számlál, de szeretnék gyarapítani a létszámot, így több pozícióra is keresnek munkatársakat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)