Hirdetés

Új stúdiót vásároltak fel az Outriders készítői

|

A korábban Phosphor Games néven ismert amerikai csapat immár People Can Fly Chicago néven folytatja a munkát.

Hirdetés

Ugyan a People Can Fly csapatáról elsősorban az Outriders megjelenése kapcsán beszéltünk manapság, nem a játék mint szolgáltatás módszert elvető looter-shooter kiadása az egyetlen izgalmas esemény a cég életében. Mikor tavaly év végén a tulajdonosok tőzsdére vitték a céget, arról a céljukről is meséltek a befektetőiknek, hogy terjeszkedni szeretnének, ennek pedig nemrég eleget is tettek.

Hirdetés

A lengyel központú cég, aminek három, az anyaországban működő stúdiója is van, New Yorkban, Monréalban és Newcastle-ben is alkalmaz egy-egy fejlesztőcsapatot, ezt a portfólióját bővítette tovább a Phosphor Games felvásárlásával. A chicagói csapat korábban olyan játékokat szállított, mint a The Brookhaven Experiment, a Gemini: Heroes Reborn, illetve a Nether című túlélőjáték fejlesztésében is közreműködtek.

Arról nem szólt a People Can Fly sajtóközleménye, hogy milyen feladatokat szánnak az új kollégáknak a jövőben, de a korábbi alkotásaikból kiderül, hogy a Bulletstormról és a Painkillerről ismert csapat égisze alatt jó helyen lesznek (hiszen mindhárom fenti cím a shooterek táborát erősíti). Illetve VR-os tapasztalattal is rendelkeznek, ami szintén sokat nyomhatott a latba a felvásárláskor. Mindenesetre az Outriders alkotói így már több mint 320 fejlesztővel rendelkeznek világszerte, ahhoz tehát adottak a körülmények, hogy a jövőben is igazi AAA minőségű játékokat szállítsanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)