Hirdetés

Újabb csalókat perel a Ubisoft és a Bungie

|

Egyre fogynak a csalásokat árusító szervezetek, hamarosan egy újabb csoportot számolhatnak fel.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy egy kiadó jogi úton kívánja elérni csalásokkal foglalkozó egyének felelősségre vonását. Azok, akik csalóprogramokat árulnak, súlyos károkat okozhatnak, szerepet játszhatnak a becsületes játékosok elrettentésében, és ezt természetesen senki nem nézi jó szemmel.

A Ubisoft és a Bungie is beperelte a Ring-1 weboldal mögött állókat, név szerint Jonathan Aguedót, Andrew Thorpe-ot, Wesam Mohammedet és Ahmad Mohammedet, valamint további, meg nem nevezett személyeket, akik szintén a Ring-1-hoz köthetők.

Hirdetés

A kiadók szerint a csalásokat áruló oldal üzemeltetői törvényt sértenek, egyrészt a csalást lehetővé tevő programok árusításával, másrészt logók és egyéb arculati elemek illetéktelen felhasználásával, és ezért súlyos büntetést érdemelnek. Azt követelik, hogy a Ring-1 azonnal szüntesse be minden szolgáltatását, és fizessen kártérítést a Ubisoft és a Bungie számára a Rainbow Six: Siege-es, valamint destiny-s csalások után.

A Ring-1 tagjai valószínűleg nem kerestek rosszul: heti 30, havi 60 dollárért árulták "termékeiket". Most lesz mire költeniük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)