Hirdetés

Újabb stúdiót vásárolt fel az Epic Games, de a fejlesztők nem alkothatnak szabadon

|

Az Aquirist annyira magához öltelte az Epic, hogy már át is nevezte a csapatot Epic Games Brasillá.

Hirdetés

A brazil Aquiris 2007-ben alakult, és azóta letett az asztalra pár tisztességes címet. Nem fordították ki magából a játékipart, de a Wonderbox: The Adventure Maker és a Looney Tunes World of Mayhem mind jól szerepeltek a kritikusoknál.

A legutóbbi sikercímük a retro versenyjátékok által inspirált Horizon Chase volt 2015-ben, aminek Turbo verziója PC-re és konzolokra is megjelent 2018-ban. A folytatás, a Horizon Chase 2 már egy Apple Arcade-exkluzív játék lett.

Hirdetés

Az Aquiris először 2022 elején pacsizott le az Epic fejeseivel, akkor ugyanis egy nagyobb befektetést toltak a csapat alá, és aláírtak egy szerződést, melyben a cég vállalta nem meghatározott számú játék kiadását. Most az Epic teljesen bekebelezte a céget, és át is nevezte azt Epic Games Brasillá. A csapatot azonnal rá is állították az Unreal Engine kitanulására, hogy a srácok "hozzájárulhassanak a Fortnite jövőjéhez".

Az Aquiris sorsa nagyon hasonló a Harmonixéhez, amit 2021-ben vásároltak fel. A legendás ritmusjáték-fejlesztőt szintén bekebelezték, aztán mehettek is koncerteket szervezni a Fortnite-ba. Hogy a brazil srácok pontosan min fognak dolgozni, az még nem tiszta, de talán mindegy is: a battle royale gépezet egy újabb fogaskerekévé váltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)